Пишаємося нашими здобувачами!

Здобувачка третього курсу ОП «Середня освіта (українська мова і література, англійська мова)» Бердянського державного педагогічного університету Надія Глазова отримала диплом переможниці у V Всеукраїнському конкурсі есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко». ЇЇ робота «Мусимо бути свідомими та небайдужими» увійде до збірки есе учнівської та студентської молоді, де будуть представлені кращі роботи Конкурсу.

Продовжити читання “Пишаємося нашими здобувачами!”

Розробка кадрової та комунікаційної стратегії як інструмент успішного управління

Упродовж грудня 2022 – квітня 2023 року команда Бердянського державного педагогічного університету брала участь в програмі експертного консультування «Комунікаційна та кадрова політика університету в системі стратегічного менеджменту». Консультування здійснювалося в рамках Проєкту підтримки переміщених ЗВО, реалізованого Програмою ім. Фулбрайта в Україні за фінансової підтримки Посольства США в Україні.

Продовжити читання “Розробка кадрової та комунікаційної стратегії як інструмент успішного управління”

Співпраця науковців і практиків дошкільної о світи

На семінарі-практикумі «Наочне моделювання у безбар’єрному мовленнєвому середовищі», який відбувся на базі КЗДО комбінованого типу №214, КЗДО компенсуючого типу№396 до змістовного дискусійного обговорення були залучені педагоги цих закладів дошкільної освіти м. Дніпра. Захід із науково-методичної роботи було заплановано в офлайн форматі в межах співпраці кафедри дошкільної освіти БДПУ із закладами дошкільної освіти м.Дніпра.

Продовжити читання “Співпраця науковців і практиків дошкільної о світи”

TESOL 2023 Virtual Convention

3-4 квітня 2023 року представники кафедри іноземних мов і методики викладання Бердянського державного педагогічного університету професор Ірина Глазкова, доценти Богдана Салюк та Ірина Школа приєдналися до глобальної спільноти професіоналів-практиків, викладачів англійської мови та методистів освітніх курсів для участі у щорічній віртуальній конференції TESOL 2023 Virtual Convention.

Продовжити читання “TESOL 2023 Virtual Convention”

Професійний розвиток – шлях до досконалості

Доцентки кафедри іноземних мов і методики викладання Богдана Салюк та Ірина Школа беруть участь у річній програмі досконалості викладання для українських викладачів ВНЗ, які готують майбутніх вчителів англійської мови, – “Professional Development for Instructors of Preservice Teachers”.

Продовжити читання “Професійний розвиток – шлях до досконалості”