Іміджуємо БДПУ на наукових конференціях

Викладачі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін доценти Олена Мартиненко та Юлія Тараненко представили спеціальність «Хореографія» БДПУ на І Всеукраїнській науково-практичній конференції «Збереження та розвиток української національної хореографічної культури», організаторами якої виступила кафедра хореографії і танцювальних видів спорту Національного університету фізичного виховання і спорту України (06.06.2023).

Продовжити читання “Іміджуємо БДПУ на наукових конференціях”

Допомога батькам та фахівцям

У рамках дисципліни «Раннє втручання в системі спеціальної освіти» здобувачами 4 курсу спеціальності 016 Спеціальна освіта факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти БДПУ під керівництвом ст. викладача кафедри прикладної психології та логопедії Аліни Синиці було підготовлено під час виконання ІНДЗ навчально-методичні комплекси для фахівців та батьків.

Продовжити читання “Допомога батькам та фахівцям”

Популяризація українського сценічного одягу – джерельна база для творчості балетмейстера

16 травня 2023 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася презентація альбому «Українське сценічне вбрання», автором якого є хореограф, балетмейстер, письменник, композитор і художник Костянтин Богомаз.

Продовжити читання “Популяризація українського сценічного одягу – джерельна база для творчості балетмейстера”

Перший досвід захисту курсових робіт студентів-хореографів: мистецький аспект

Бердянський державний педагогічний університет готує якісних фахівців, які здатні працювати в різних, іноді в непередбачуваних, умовах і вирішувати актуальні професійні завдання. Здобуття навичок онлайн хореографічного навчання, уміння створювати танцювальні номери з використанням цифрових технологій, проходження практики в змішаних форматах, реалізація творчих та наукових амбітностей на основі академічної свободи відповідає вимогам часу і умовам, у яких навчаються здобувачі вищої освіти спеціальності «Хореографія» БДПУ.

Продовжити читання “Перший досвід захисту курсових робіт студентів-хореографів: мистецький аспект”