Голоси Приазовського степу звучали по всій Україні

Студентка 2 курсу спеціальності Дошкільна освіта факультету дошкільної спеціальної та соціальної освіти Крістіна Білоус взяла участь у десятиденній волонтерській поїздці по Україні у складі Творчої лабораторії степового розспіву «Євшан-зілля» ансамблю народної пісні і побутового танцю «Оксамит» (м. Запоріжжя). Від Закарпаття і Західної України до Києва і Дніпра розлого й багатоголосо зазвучав наш Приазовський степ. І в цьому розмаїтті дзвенів яскравий, сріблястий тембр солістки-виводчиці ансамблю Крістіни Білоус.

Продовжити читання “Голоси Приазовського степу звучали по всій Україні”

Зворушлива звітна конференція з виробничої практики майбутніх учителів біології та основ здоров’я

9 червня 2023 року відбулася звітна конференція здобувачів вищої освіти 3 курсу освітньо-професійної програми «Біологія та здоров’я людини. Фізична реабілітація» першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальності 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Зворушлива звітна конференція з виробничої практики майбутніх учителів біології та основ здоров’я”

«Технології – це круто!» Європейські тенденції в оформленні інтер’єрів – новий сучасний навчальний компонент для студентів технологічної освіти на 2023-2024 н.р.

Продовжуючи тему оформлення інтер’єру, хочу познайомити вас із новою технологією, яку ми будемо вивчати із студентами спеціальності 14.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) в рамках дисципліни Креативний дизайн у наступному навчальному році. Це технологія використання стабілізованих рослин і квітів у оформленні інтер’єрів будь-яких призначень: приватний будинок, квартира або офіс, готель, ресторан чи навчальна аудиторія.

Продовжити читання “«Технології – це круто!» Європейські тенденції в оформленні інтер’єрів – новий сучасний навчальний компонент для студентів технологічної освіти на 2023-2024 н.р.”

Продовжуємо співпрацю з американськими фахівцями у галузі інклюзії

7 червня ц.р. відбулася друга онлайн лекція з американською професоркою Елізабет Дрейм на тему «Включення сімей, які виховують дітей з інвалідністю» для викладачів та здобувачів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Продовжити читання “Продовжуємо співпрацю з американськими фахівцями у галузі інклюзії”