День відкритих дверей в Бердянському державному педагогічному університеті

Війна та вимушене переміщення до Запоріжжя диктують нові умови для функціонування і розвитку Бердянського державного педагогічного університету. Тимчасово втративши наші приміщення і матеріальний потенціал, ми змушені шукати нові шляхи для позиціювання себе як центру освіти, науки, інновацій, культури і духовності українського Північного Приазов’я. Тому важливий профорієнтаційний захід День відкритих дверей цьогоріч проходив у бердянському хабі «Бердянськ – свій для своїх».Увсі зацікавлені, близько 200 осіб, змогли долучитися до головної події вступної кампанії 2023 як в очному, так і в дистанційному форматі.

Продовжити читання “День відкритих дверей в Бердянському державному педагогічному університеті”

«Технології – це круто!» Вам треба спроєктувати дизайн інтер’єру? Легко!

Сьогодні однією з найпопулярніших, затребуваних та високооплачуваних професій на ринку праці є професія дизайнера інтер’єрів. А наші технологи вже озброєні такими знаннями та здатні кинути виклик найвідомішим арт-студіям нашої країни та Європи! І ось чому.

Продовжити читання “«Технології – це круто!» Вам треба спроєктувати дизайн інтер’єру? Легко!”

Удосконалення системи екологічної освіти в Україні

1 червня 2023 р. відбулося перше засідання робочої групи з удосконалення системи екологічної освіти України, створення якої було ініційовано Народним депутатом України Юлією Овчинниковою та Комітетом Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування. До складу Робочої групи увійшли представники Бердянського державної педагогічного університету – доценти кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації Віталій Гнатюк та Наталя Пшенична.

Продовжити читання “Удосконалення системи екологічної освіти в Україні”