Книжковий Арсенал 2023

Знаковою культурною подією року є Книжковий Арсенал , який відбудеться в Києві з 22 по 25 червня. Бібліотека на сторінках «Літературного гіду» знайомить з локаціями і подіями книжкового фестивалю, інформує про нові та цікаві книги, що будуть представлені видавцями.

Продовжити читання “Книжковий Арсенал 2023”

«З журбою радість обнялась»

Саме такі почуття переплелися в кожного, хто 16 червня 2023 р. брав участь у випускному вечорі на факультеті філології та соціальних комунікацій. Адже цей вечір є не тільки символом закінчення одного етапу життя, але й святом початку нового, нових можливостей та викликів.

Продовжити читання “«З журбою радість обнялась»”

Випускний вечір бакалаврів 2023 на факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я людини

17 червня 2023 року відбувся випускний вечір здобувачів першого рівня вищої освіти факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини БДПУ. Захід урочисто відкрив декан факультету, олімпійський чемпіон, професор Сергій Кушнірюк, який висловив слова привітання випускникам.

Продовжити читання “Випускний вечір бакалаврів 2023 на факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я людини”

Серія лекцій від кафедри літератури

Викладачі кафедри української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства проф. Ольга Харлан, доц. Ольга Боговін, проф. Софія Філоненко, доц. Валентина Школа прочитали загальноуніверситетські лекції, присвячені актуальним питанням літератури та культури у контексті сьогодення.

Продовжити читання “Серія лекцій від кафедри літератури”