Наукові горизонти здобувачів спеціальної освіти БДПУ

Під час літньої заліково-екзаменаційної сесії здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 305 СО групи спеціальності 016 «Спеціальна освіта» ОПП «Логопедія. Спеціальна психологія» презентували результати наукових досліджень з методик роботи з дітьми з різними категоріями порушень.

Продовжити читання “Наукові горизонти здобувачів спеціальної освіти БДПУ”

Результати підсумкової атестації здобувачів вищої освіти ОПП Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)

Із 9 по 15 червня 2023 року відбулася підсумкова атестація здобувачів першого рівня вищої освіти за єдиною в Україні освітньо-професійною програмою «Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)».

Продовжити читання “Результати підсумкової атестації здобувачів вищої освіти ОПП Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)”

Обираючи майбутнє – обирай БДПУ: День відкритих дверей для майбутніх хореографів!

Майбутнє БДПУ залежить не лише від якісної та злагодженої роботи всіх структурних підрозділів університету, а й від мотивованих для отримання вищої освіти здобувачів вищої освіти. Це є одним з важливих завдань, над яким працювали члени кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін протягом навчального року.

Продовжити читання “Обираючи майбутнє – обирай БДПУ: День відкритих дверей для майбутніх хореографів!”

«Campus Ukraine», або студентські організації в Україні: рекомендації наших здобувачів

У всьому світі, зокрема й в Україні, зараз діє безліч організацій, створених для студентів. Одні з них спрямовані на допомогу в навчанні, інші мають на меті розваги, розкриття внутрішнього потенціалу особистості, активний відпочинок.

Продовжити читання “«Campus Ukraine», або студентські організації в Україні: рекомендації наших здобувачів”

17 червня – важлива дата для України та всієї планети

Усесвітній день боротьби із опустелюванням та засухою відзначають кожного року 17 червня. Пам’ятна дата затверджена 30 січня 1995 року резолюцією № A/RES/49/115 Генеральної Асамблеї ООН.

Продовжити читання “17 червня – важлива дата для України та всієї планети”