Спільне відвідування гостьової лекції здобувачами-магістрами ОПП «Дошкільна освіта»  БДПУ і РДГУ

Згідно угоди про співпрацю кафедри дошкільної освіти Бердянського державного педагогічного університету  з кафедрою дошкільної педагогіки і психології та спеціальної освіти ім. Т.І.Поніманської Рівненського державного гуманітарного університету для здобувачів-магістрів двох ЗВО, які навчаються за ОПП «Дошкільна освіта», було проведено гостьову інтерактивну лекцію «Цифрові технології в управлінській діяльності закладу дошкільної освіти» (дисципліна «Управління в системі дошкільної освіти»).

Продовжити читання “Спільне відвідування гостьової лекції здобувачами-магістрами ОПП «Дошкільна освіта»  БДПУ і РДГУ”

На шляху до змін: інтеграція Бердянського державного педагогічного університету в європейський освітній простір

20–21 жовтня 2023 року у м. Києві викладачі Бердянського державного педагогічного університету доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри історії та філософії Ігор Лиман і кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри початкової освіти Крістіна Петрик мали честь презентувати досвід упровадження Європейських студій в БДПУ на шляху до євроінтеграції в умовах релокації в межах проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Кращі практики розбудови європейських студій в умовах російської збройної агресії».

Продовжити читання “На шляху до змін: інтеграція Бердянського державного педагогічного університету в європейський освітній простір”