Дню Українського козацтва присвячується

День Українського козацтва – свято України, що визначається щорічно 1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці згідно із Указом Президента України від 07.08.1999 року. Свято було встановлено, «враховуючи історичне значення і заслуги Українського козацтва в утвердженні української державності та суттєвий внесок у сучасний процес державотворення».

Продовжити читання “Дню Українського козацтва присвячується”

Здобувачі освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта в приємному передчутті  виробничої практики

В атмосфері очікування нового та цікавого професійно-освітнього досвіду на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти відбулась настановча конференція з Діагностичної практики (виробничої).

Продовжити читання “Здобувачі освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта в приємному передчутті  виробничої практики”

Свято наукового спілкування

Кафедра української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства Бердянського державного педагогічного університету організувала й провела 28-29 вересня Міжнародну наукову конференцію «Літати небом. Жити на землі. Геопоетичні стратегії сучасних літературознавчих досліджень».

Продовжити читання “Свято наукового спілкування”

Учасники студентського наукового гуртка «SecretHistory» виступили на Міжнародній конференція з геопоетики

Кінець вересня 2023 року був дійсно незабутній! 28-29 вересня пройшла міжнародна наукова конференція, організована кафедрою української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства під назвою «Літати небом. Жити на землі. Геопоетичні стратегії сучасних літературознавчих досліджень».

Продовжити читання “Учасники студентського наукового гуртка «SecretHistory» виступили на Міжнародній конференція з геопоетики”