Спілкування як інструмент професійної діяльності

Чудова думка втрачає свою цінність,

коли вона погано висловлена.

Ф. Вольтер

Спілкування є необхідною умовою діяльності людини. Від нього залежить психологічний клімат в організації та на підприємстві, їхня організаційна і виробнича мобільність, конкурентні позиції на ринку, сприймання і розуміння людьми одне одного. Правильно організоване спілкування забезпечує ефективний обмін інформацією, дає змогу глибше пізнати співрозмовника, спрогнозувати особливості подальшої ділової взаємодії з партнером.

Продовжити читання “Спілкування як інструмент професійної діяльності”

Інтенсив «Дізнавайся і долучайся»: всебічний розвиток здобувачів БДПУ

Бердянський державний педагогічний університет має свої давні традиції. За 90-річну історію існування нашого закладу виховній роботі, всебічному розвитку студентів завжди відводилася важлива роль. У різні періоди функціонування ЗВО проводилися кіносеанси, діяв хор, оркестр музичних інструментів та духовий оркестр, ансамблі бандуристів, баяністів і акордеоністів, естрадної пісні, багато хто чув про народний фольклорний ансамбль «Хуртовина» і ансамбль народної пісні «Золотий гомін», проводився драматичний гурток, гурток художнього читання та багато інших гуртків і клубів за інтересами. Продовжує функціонувати ансамбль естрадного танцю «Марлен».

Продовжити читання “Інтенсив «Дізнавайся і долучайся»: всебічний розвиток здобувачів БДПУ”

У співпраці з LEGO Foundation

Протягом останніх трьох років викладацька спільнота Бердянського державного педагогічного університету в рамках проєкту «Сприяння освіті» тісно співпрацює із фондом LEGO Foundation, зокрема щодо підготовки фахівців до імплементації в освітній процес сучасної початкової школи діяльнісного підходу та методики компетентнісного навчання «Шість цеглинок» та ігрового підходу в ЗДО.

Продовжити читання “У співпраці з LEGO Foundation”