Мовлення для суспільства: місія здійсненна? — розмова із Миколою Чернотицьким від КЖЕ

Комісія журналіської етики 17 жовтня провела чергову практичну лекцію із українськими провідними медіа-фахівцями. Захід був присвячений мовленню сьогодення в умовах загроз повномасштабної війни. Оголошена тема: “Мовлення для суспільства: місія здійсненна?”

Продовжити читання “Мовлення для суспільства: місія здійсненна? — розмова із Миколою Чернотицьким від КЖЕ”

Розкриття нових горизонтів у викладанні англійської мови: осінні вебінари від TESOL Faculty United for Ukraine

Жовтень приносить не лише опале листя і затишні вечори, але й  можливості для професійного росту освітян. Так, викладачі кафедри іноземних мов і методики викладання, вчителі-практики та методисти з багатьох країн світу взяли участь у серії вебінарів “Holistic Language Pedagogics: Ways Forward in English Language Teaching & Learning“, організованих україно-американською командою TESOL Faculty United for Ukraine за сприяння RELO і Посольства США в Україні. Цей захід є великим кроком до спільного розуміння, як розвивати викладання англійської мови в умовах кризи та невизначеності, але комплексно і з урахуванням потреб учнів та студентів.

Продовжити читання “Розкриття нових горизонтів у викладанні англійської мови: осінні вебінари від TESOL Faculty United for Ukraine”

Від теорії до досвіду

Гостьова лекція з освітньої компоненти «Організація та планування роботи фахівців спеціальної та інклюзивної освіти» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2 курсу спеціальності 016 Спеціальна освіта факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Продовжити читання “Від теорії до досвіду”

PARTY для першокурсників

На початку тижня в соцмережах факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти з’явилося оголошення: «Шановні першокурсники факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти! Запрошуємо вас на “Wi-fi вечірку”. Ця вечірка організована для того, щоб ви могли ближче познайомитись зі студентською радою та життям факультету. На вас чекає знайомство з активом студентства, цікава гра, а також можна буде обговорити будь-які питання щодо навчання та студентського життя. Не пропустіть цю чудову нагоду познайомитись зі своєю студентською родиною та зробити перші кроки в захопливий світ ФДССО!»

Продовжити читання “PARTY для першокурсників”