Відкриваємо англійську мову з Кері Найт

У захопливій атмосфері факультету філології та соціальних комунікацій розпочався новий етап навчання англійської мови. На цьому шляху наші студенти отримали можливість вдосконалювати англійську з викладачкою, яка не лише майстерно володіє мовою і є native speaker, а й приносить у клас неповторний міжнародний досвід.

Продовжити читання “Відкриваємо англійську мову з Кері Найт”

Проведення виховної години «Честь і воля! Слава нації»

2 жовтня 2023 року відбулася виховна година «Честь і воля! Слава нації!» для здобувачів вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), 014 Середня освіта (Хореографія), 024 Хореографія. Відповідальна  – доцентка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Анетта Омельченко.

Продовжити читання “Проведення виховної години «Честь і воля! Слава нації»”

Ми – українці! Нам є чим пишатися!

Напередодні  Дня захисників і захисниць України, 29 вересня, для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня 2 курсу факультету філології та соціальних комунікацій, групи 2УМЛ (куратор – доцентка Вікторія Ліпич)  з метою  формування  у юного покоління почуття особистої відповідальності за долю держави, готовності стати на захист її інтересів, виховання  глибокої поваги до захисників, які віддали й віддають своє життя в ім’я мирного майбутнього, проведено  тематичну кураторську годину «Ми – українці! Нам є чим пишатися!».

Продовжити читання “Ми – українці! Нам є чим пишатися!”

Міждисциплінарне перехрестя: післясмак конференції

Упродовж двох днів — 28-29 вересня 2023 року відбувалася Міжнародна наукова конференція під назвою “Літати небом. Жити на землі. Геопоетичні стратегії сучасних літературознавчих досліджень“. Подія, яку традиційно проводить кафедра української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства, Бердянського державного педагогічного університету зібрала науковців України, Польщі, Грузії, Великобританії, Ірландії.

Продовжити читання “Міждисциплінарне перехрестя: післясмак конференції”

Вдалий старт магістрантів – майбутніх психологів-тренерів

Професія психолога у сучасному суспільстві має неабияку актуальність та затребуваність. Під час повномасштабного вторгнення росії на територію нашої суверенної держави багато людей потребують психологічної допомоги, адже перебувають у складних умовах життя. Враховуючи сучасні запити нашої держави, в цьому навчальному році в БДПУ вперше здійснено набір здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія на освітньо-професійну програму “Психологія тренінгової роботи”.

Продовжити читання “Вдалий старт магістрантів – майбутніх психологів-тренерів”

Віртуальний день 53-ї щорічної конференції NYS TESOL 2023

30 вересня 2023 року доцентки кафедри іноземних мов і методики викладання Бердянського державного педагогічного університету Богдана Салюк та Ірина Школа взяли онлайн участь 53-й щорічній конференції викладачів англійської мови та методистів освітніх курсів NYS TESOL’s Annual Conference Virtual Day 2023, що відбулась у м.Нью-Йорк (США).

Продовжити читання “Віртуальний день 53-ї щорічної конференції NYS TESOL 2023”

Викладач року 2023: педагог очима студента

Напередодні Дня працівника освіти в Бердянському державному педагогічному університеті пройшов конкурс «Викладач року 2023», за яким здобувачі визначили найкращих серед кращих педагогів нашого закладу. Захід відбувся в два тури: за першим визначили кращих викладачів на факультетах у номінаціях «Викладач наставник», «Викладач інноватор», «Викладач громадський діяч», «Викладач науковий керівник», «Викладач харизма», «Сім’я викладачів», а в другому турі – загалом в університеті.

Продовжити читання “Викладач року 2023: педагог очима студента”