Чергова зустріч з магістрами щодо знайомства з ОПП

Ознайомлення здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти із ОПП «Дошкільна освіта» – 2023 р. здійснюється у декілька етапів. Перше знайомство магістрів  денної і заочної форм навчання з  ОПП  відбулося на самому початку навчання.  Гарант програми, завідувачка кафедри дошкільної освіти,  доцентка Ірина Улюкаєва зазначила на зустрічі, що цьогорічна програма значною мірою відрізняється від попередньої і акцентувала на змінах.

Продовжити читання “Чергова зустріч з магістрами щодо знайомства з ОПП”

Творча перемога здобувачів спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво) на Міжнародному мистецькому конкурсі

З 29 вересня по 3 жовтня у м. Ужгород пройшов ХІІІ Міжнародний мистецький конкурс «Panorama-Art», організований громадською організацією «Panorama-Art» за підтримки Закарпатської обласної організації Національної спілки художників України, Закарпатського обласного осередку Національної хореографічної спілки України та Закарпатської обласної організації Національної спілки композиторів України.

Продовжити читання “Творча перемога здобувачів спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво) на Міжнародному мистецькому конкурсі”

Перший крок у професію

Навчальний рік для здобувачів 2 курсу спеціальності Дошкільна освіта факультету дошкільної, соціальної та спеціальної освіти майже одразу розпочався з навчальної практики в групах раннього віку. Вона відбувалася у двох форматах: безпосередньо у закладах дошкільної освіти та онлайн.

Продовжити читання “Перший крок у професію”

SIMEMXI у Мексиці, співорганізований БДПУ та НДІ Історичної урбаністики

У Мексиці вже в одинадцяте пройшов SIMEM, або ж Міжнародний Симпозіум з Мультидисциплінарного Вивчення Пам’яті. Симпозіум відбувся 12-13 жовтня 2023 року в Заслуженому Автономному Університеті Пуебла. Традиційно, його інституційні співорганізатори від України – Бердянський державний педагогічний університет і НДІ Історичної урбаністики, а член організаційного комітету – професор БДПУ Ігор Лиман.

Продовжити читання “SIMEMXI у Мексиці, співорганізований БДПУ та НДІ Історичної урбаністики”

Наш викладач на міжнародному науковому евенті, присвяченому правам корінних народів світу

11 жовтня 2023 року доцент кафедри правознавства Бердянського державного педагогічного університету Мирошниченко Володимир Олександрович взяв участь у міжнародному науковому евенті – дискусії за круглим столом «Права корінних народів та міжнародне інвестиційне право». Захід відбувався на базі Гентського університету (UGent) (Бельгія) у змішаному форматі – офлайн та онлайн.

Продовжити читання “Наш викладач на міжнародному науковому евенті, присвяченому правам корінних народів світу”