«БДПУ – простір прогресильної освіти!»

25 жовтня відбувся перший організаційний івент: «Острівець Прогресильності БДПУ: знайомство», на якому учасники “Острівця Прогресильності” Бердянського державного педагогічного університету познайомились з командою ГО Прогресильні.  

Продовжити читання “«БДПУ – простір прогресильної освіти!»”

Наукова співпраця викладачів БДПУ з фахівцями у галузі STEM-освіти

26-27 жовтня 2023 року на базі кафедри фізики Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка проходила міжнародна науково-методична інтернет-конференція «Технологічне забезпечення STEM-освіти в умовах підготовки фахівця природничо-математичного напряму».

Продовжити читання “Наукова співпраця викладачів БДПУ з фахівцями у галузі STEM-освіти”

Всеукраїнський радіодиктант Національної єдності-2023

27 жовтня відбулася щорічна загальнонаціональна акція – Всеукраїнський радіодиктант Національної єдності-2023 до Дня української писемності та мови. До його написання долучилися українці з усього світу. Викладачі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін, здобувачі вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), 014 Середня освіта (Хореографія), 024 Хореографія також разом писали диктант, який у цьому році мав назву “Дороги України”.

Продовжити читання “Всеукраїнський радіодиктант Національної єдності-2023”

 «Лабораторія педагогічних інновацій»

Дякуючи силам оборони України, які захищають кордони, суверенітет і незалежність нашої держави, завідувачка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін, доцентка Віра Бурназова представила Бердянський державний педагогічний університет на офлайн-заході для освітян і молодіжних працівників «Лабораторія педагогічних інновацій», організованому Українським Центром Майбутнього/Ukrainian Center of the Future  у межах програми стратегічного партнерства Erasmus+ у секторі «Молодь» за участі України та країн-партнерів: Польщі, Латвії, Кіпру.

Продовжити читання ” «Лабораторія педагогічних інновацій»”

Відкрита онлайн лекція здобувачів-істориків «Загальновживаний козацький одяг у XVІ-XVIII ст: шароварщина і реальність»

26 жовтня 2023 року на гуманітарно-економічному факультеті відбувся цікавий захід, організаторами якого виступили кафедра історії та філософії спільно з дискусійним клубом «Underground history».

Продовжити читання “Відкрита онлайн лекція здобувачів-істориків «Загальновживаний козацький одяг у XVІ-XVIII ст: шароварщина і реальність»”