Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Цифрові трансформації та інноваційні технології в економіці»

14 березня 2024 року за ініціативи Міжнародної Академії Прикладних Наук в Ломжі (Республіка Польща) і Приватного закладу вищої освіти «Харківський технологічний університет «ШАГ» (Україна) при підтримці МОН України відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Цифрові трансформації та інноваційні технології в економіці». Метою конференції був обмін інформацією та досвідом щодо використання сучасних цифрових трансформацій та інноваційних технологій в економіці в процесі підготовки здобувачів освіти всіх рівнів в контексті інтеграції України в європейський освітній простір

Продовжити читання “Участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Цифрові трансформації та інноваційні технології в економіці»”

Логовечірка, або як «запальні логопеди» запалювали в Києві

«Ви втомилися від роботи та буденних справ? Мрієте про відпочинок, але водночас турбуєтеся про розвиток Вашої дитини?   Запрошуємо Вас на розважально-пізнавальну вечірку!» – таке рекламне запрошення розлетілося розвивальними центрами та спеціальними закладами міста Києва.

Продовжити читання “Логовечірка, або як «запальні логопеди» запалювали в Києві”

Зворушлива сила поетичного духу: Шевченком натхненні

Здобувачі вищої освіти 11ПО, 21ПО, 31ПО, 41ПО та м11ПО груп спеціальності 013 Початкова освіта факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв (в.о. декана – кандидатка педагогічних наук, доцентка Анжеліка Лесик) БДПУ стали активними учасниками онлайн-конкурсу «Шевченком натхненні» до 210-річчя від Дня народження Тараса Шевченка, ініціатором якого виступила Бердянська міська військова адміністрація Бердянської міської територіальної громади.

Продовжити читання “Зворушлива сила поетичного духу: Шевченком натхненні”