Із запрошеним лектором про сучасне раннє втручання та техніки ефективної взаємодії з дітьми раннього віку з особливими освітніми потребами

25 березня 2024 року здобувачі (денної та заочної форми навчання) 4 курсу вищої освіти першого (бакалаврського) 016 Спеціальна освіта ОПП «Логопедія. Спеціальна психологія» в межах освітньої компоненти «Раннє втручання в системі спеціальної та інклюзивної освіти» мали можливість прослухати лекцію від національного тренера з раннього втручання, координатора програми переходу з раннього втручання в інші послуги, логопеда вищої категорії, психолога А.О. Торби. Аліна Олександрівна провела унікальну, змістовну та інформаційно ґрунтовну інтерактивну лекцію з теми «Сучасне раннє втручання. Техніки ефективної взаємодії з дітьми раннього віку».

Продовжити читання “Із запрошеним лектором про сучасне раннє втручання та техніки ефективної взаємодії з дітьми раннього віку з особливими освітніми потребами”

Сцена – місце, де ти можеш бути ким завгодно

«Життя наше – гра» – часто чуємо цей вислів. І кожного дня нам доводиться грати різні ролі: значні та не дуже, головні та другорядні, героїв чи злодіїв. У цьому театрі ми граємо несвідомо, автоматично, але є ще професійний театр, де ми можемо відпочити від буденності в якості глядача та пробудити свої емоції.

Продовжити читання “Сцена – місце, де ти можеш бути ким завгодно”