Протимінна безпека: знання, що на часі

Більш ніж третина території України стала забрудненою через війну мінами та вибухонебезпечними залишками війни. На жаль, новини про трагічні випадки серед цивільного населення вже давно стали не рідкістю. Тому знання в цій області стають ключем до захисту власного життя та життя інших.

Продовжити читання “Протимінна безпека: знання, що на часі”

Безперервний професійний розвиток викладачів у сфері педагогіки та психології як гарантія якісної освіти

25 березня, у межах міжнародного наукового педагогічного онлайн-стажування “Безперервний професійний розвиток викладачів у сфері педагогіки та психології як гарантія якісної освіти”, що відбулось у Куявському університеті м. Вроцлавек (Республіка Польща), канд. пед. наук, старша викладачка кафедри іноземних мов і методики викладання Олена Кондратьєва відвідала англомовну онлайн-лекцію “Лідерство в освіті”.

Продовжити читання “Безперервний професійний розвиток викладачів у сфері педагогіки та психології як гарантія якісної освіти”

Олімпіада з правознавства на гуманітарно-економічному факультеті БДПУ

25 березня 2024 року в університеті пройшов І тур Всеукраїнської олімпіади з правознавства. У заході взяли участь здобувачі вищої освіти 3 ПР, 4 ПР, м1ПР-з груп гуманітарно-економічного факультету (спеціальність: 081 Право).

Продовжити читання “Олімпіада з правознавства на гуманітарно-економічному факультеті БДПУ”