Інформаційний захід від магістрів-практикантів спеціальності 231 Соціальна робота

22 березня ц.р. за ініціативи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання, спеціальності 231 Соціальна робота, які навчаються за ОПП «Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація» (гарант к.пед.наук., доцент кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Попова Анастасія) було організовано та проведено інформаційний захід «Соціальна допомога у Франції для українців з тимчасовим захистом» для здобувачів та викладачів кафедри.

Продовжити читання “Інформаційний захід від магістрів-практикантів спеціальності 231 Соціальна робота”

Школа волонтерів – практика в дії

У березні здобувачі та здобувачки Школи Волонтерів отримали можливість практично застосувати свої знання, набуті протягом навчання. Одна зі студенток кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти Бердянського державного педагогічного університету звернулася до Школи з проханням допомогти її батькові, який зараз захищає Україну на передовій. Підрозділ, в якому він служить, потребував транспортного засобу, і для його придбання було необхідно зібрати додаткові кошти у сумі 10500 гривень, при тому, що вартість автомобіля становила 92500 гривень.

Продовжити читання “Школа волонтерів – практика в дії”

Навчальний візит до Польщі: крок до співпраці задля розбудови якості вищої освіти

З 17 по 23 березня 2024 року представниці нашого університету, перша проректорка та професорка кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти, Ольга Гуренко, а також доцентки кафедри прикладної психології та логопедії, Наталя Цибуляк і Олена Старинська взяли участь у навчальному візиті до Варшави.

Продовжити читання “Навчальний візит до Польщі: крок до співпраці задля розбудови якості вищої освіти”