Відновлюємо своє: БДПУ з прапорами і штандартом

У нових складних умовах продовжуємо наш упевнений поступ. Відтепер усі урочисті події проходитимуть під нашими традиційними прапорами, демонструючи гордість за державу, зв’язок Бердянського державного педагогічного університету з країною та її цінностями і підкреслюючи самобутню діяльність закладу.

Продовжити читання “Відновлюємо своє: БДПУ з прапорами і штандартом”

Вітання з перемогами у чемпіонаті України з пауерліфтингу!

21-24 лютого 2024 року у м. Коломия відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу. Здобувач гуманітарно-економічного факультету спеціальності 014 Середня освіта (історія) Олексій Лісенко змагався у ваговій категорії до 120 кг серед юніорів ( до 23 років). В ході змагань Олексій у присіданнях зафіксував результат 352,5 кг (2 місце), в жимі лежачи 240 кг (1 місце) і за сумою, набраною спортсменом (852,5 кг), зайняв друге місце у своїй категорії. У складі збірної команди Донецької області наш здобувач Олексій Лісенко став переможцем серед обласних осередків федерації пауерліфтингу України.

Продовжити читання “Вітання з перемогами у чемпіонаті України з пауерліфтингу!”

БДПУ і Кембридж: новий горизонт україно-британської наукової співпраці

У межах виконання гранту  за конкурсом «Кембридж – НФДУ 2022. Індивідуальні гранти на проведення досліджень (розробок) для українських вчених (за підтримки Кембриджського університету, Велика Британія)» відбулася Kick-off зустріч проректорки з наукової роботи Бердянського державного педагогічного університету Яни Сичікової з ментором по проєкту – професором Кембриджського університету, завідувачем кафедри матеріалознавства і металургії  Джейсоном Робінсоном (Jason Robinson, Professor of Materials Physics at the University of Cambridge).

Продовжити читання “БДПУ і Кембридж: новий горизонт україно-британської наукової співпраці”

Отримання вищої освіти в БДПУ за ваучерною програмою: розбираємо деталі  

З метою підтримання конкурентоспроможності громадян на ринку праці Бердянський державний педагогічний університет надає освітні послуги, зокрема отримання вищої освіти, за ваучерамивід регіональних центрів зайнятості, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 №207 (із змінами).

Продовжити читання “Отримання вищої освіти в БДПУ за ваучерною програмою: розбираємо деталі  “