Читацький ретрит

28 березня о 16:00 кафедра української та зарубіжної літератури і порівняльного літературознавства об’єднала однодумців, в новому форматі задля прочитання та обговорення таємного твору. Назву розкрили лише під час засідання читацького клубу – це новела «Кішка на дощі» Ернеста Гемінгвея.

Продовжити читання “Читацький ретрит”

Від протистояння до порозуміння: в БДПУ пройшов форум «Молодь Бердянщини»

У світі, де конфлікти та суперечності не є рідкістю, медіація стає важливим інструментом для досягнення порозуміння та співпраці. Про це йшлося 27 березня 2024 року на іміджевому заході «Молодь Бердянщини», ініційованому Бердянським державним педагогічним університетом спільно з Бердянською районною державною адміністрацією та Бердянською міською військовою адміністрацією. Тема зібрання – «Роль медіації в соціумі: від протистояння до порозуміння». Зустріч пройшла у змішаному форматі.

Продовжити читання “Від протистояння до порозуміння: в БДПУ пройшов форум «Молодь Бердянщини»”

Магістрант ОПП «Захист України» здобув золото для своєї школи в межах XV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2024»

Здобувач освіти гуманітарно-економічного факультету (ОПП «Захист України») та педагог Запорізької гімназії №63 Запорізької міської ради Владислав Харченко разом із колегами-педагогами переміг у номінації «Міжнародна співпраця як невід’ємна складова інтеграції освіти України в європейський освітній простір» XV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2024», здобувши Золоту медаль.

Продовжити читання “Магістрант ОПП «Захист України» здобув золото для своєї школи в межах XV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2024»”

Успішний старт: І-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з фізичного культури

23 березня 2024 року на факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я людини відбувся 1-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з фізичної культури. Його учасниками стали здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт.

Продовжити читання “Успішний старт: І-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з фізичного культури”

Найкращі серед кращих: рейтинг наукової діяльності викладачів і кафедр БДПУ

Сьогодні,28 березня 2024 року,  на вченій раді Бердянського державного педагогічного університету проректорка Яна Сичікова окреслила визначні здобутки наукової діяльності закладу за 2023 рік.

Продовжити читання “Найкращі серед кращих: рейтинг наукової діяльності викладачів і кафедр БДПУ”