Відкриття секретів нейропедагогіки: враження від воркшопу

Важливим складником якісної професійної підготовки здобувачів вищої освіти є зустрічі з фахівцями-практиками. У середу, 20 березня, на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв (в.о. декана – доцентка Анжеліка Лесик) відбувся черговий воркшоп. Цього разу студенти мали можливість поспілкуватися з нейропедагогинею Яною Старіковою (https://www.instagram.com/yana.pedagog/) – власницею дитячого центру розвитку Marshmallow (м. Київ), блогеркою, авторкою збірок нейровправ для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Продовжити читання “Відкриття секретів нейропедагогіки: враження від воркшопу”

Відкриваєм нові можливісті для наших здобувачів!

Старшою викладачкою кафедри прикладної психології та логопедії факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Дариною Литвиченко була організована онлайн-зустріч з представниками «SYNEVYR CAMP», який знаходиться в мальовничих Карпатах і проводить набір вожатих, вихователів для роботи в літній період.

Продовжити читання “Відкриваєм нові можливісті для наших здобувачів!”

Практика як шлях до професійного лідерства у спеціальній освіті

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 3 курсу спеціальності 016 «Спеціальна освіта» денної та заочної форм навчання факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти успішно пройшли всі етапи виробничої логопедичної практики.

Продовжити читання “Практика як шлях до професійного лідерства у спеціальній освіті”

Участь у всеукраїнському науково-практичному семінарі кафедрою соціальної роботи та інклюзивної освіти

У рамках Всесвітнього дня соціальної роботи, який світ відзначає щорічно 19 березня, кафедра соціальної роботи та інклюзивної освіти Бердянського державного педагогічного університету мала честь долучитися до співорганізації та роботи Всеукраїнського науково-практичного семінару «Теоретичні та практичні проблеми надання соціальних послуг в Україні». Ця подія стала не тільки можливістю поділитися досвідом та знаннями, але й активним кроком у спільному підході до розв’язання соціальних питань.

Продовжити читання “Участь у всеукраїнському науково-практичному семінарі кафедрою соціальної роботи та інклюзивної освіти”