Питання – цікаві, відповіді – ґрунтовні

Сьогодні, 25 листопада, з ініціативи профспілкового комітету університету  о 12 годині відбулась зустріч голови профкому БДПУ  Віталія  Лоли, профспілкового активу університету, начальника навчального відділу Ольги Шубіної, бухгалтера Євгенії Плут із студентами університету.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Першим виступив Віталій Лола, який розповів про мету даної зустрічі та підкреслив те, що прохання та звернення студентів до нього з питань виплати стипендій будуть розглянутими і студенти отримають повні та ґрунтовні відповіді.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Із виступу начальника навчального відділу Ольги Шубіної студенти отримали вичерпну інформацію стосовно нарахування та виплати стипендії, а також про те, якими документами потрібно керуватись під час нарахування стипендій і де їх знайти.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Студенти різних спеціальностей та курсів дізналися про види стипендій, та те, що впливає на їх отримання. Бухгалтер університету Євгенія Плут розповіла про розміри стипендій, про порядок її перерахування та індексацію, саме про те, що дуже цікавило присутніх на зустрічі.

Загалом зустріч проходила у вигляді постійного діалогу та завершилась на позитивній ноті.

Юлія Хаматгораєва,
заступник голови профкому університету
по роботі зі студентами
Світлини автора

Іще шість щасливчиків

…Ще не минуло й двох місяців, як регіональний директор Фонду ім. Катерини Ковшевич, редактор газети БДПУ «Університетське Слово» Степан Герилів вручив від імені Фонду кошти тринадцяти студентам для оплати за навчання в цьому навчальному році, як визначилися нові стипендіати! Завдяки доброті та безкорисливості засновниці Фонду пані Христини Ковшевич-Дурбак виникла можливість ощасливити ще шістьох наших студентів оплатою за навчання в другому півріччі.

2

Наприкінці минулого тижня Степан Миколайович вручив кошти студенту факультету комп`ютерних та енергозберігаючих технологій Денису Кривильову в присутності декана Віталія Хоменка та матері студента Олени Анатоліївни (див. світлину).

1

А сьогодні кошти отримали студенти Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв Дарія Гладушко, Марія Бєлодєд, Ангеліна Перкова, Ілона Савран та студентка факультету економіки та управління Дарія Худолєєва.

Іван Коляка,
 
заступник редактора «Університетського Слова»
Світлини редакції

З ярмаркового буму – від студентів «соцгуму»

ярмарок Лиман

…Годину тому в фойє головного університетського корпусу стартував IV Благодійний ярмарок, організований студентським і викладацьким колективами кафедри історії України соціально-гуманітарного факультету БДПУ.

IMG_8181 IMG_8173 IMG_8170 IMG_8168

Покупцям цього разу запропонували добірку цікавої літератури, найрізноманітніші обереги, виготовлені вмілими руками студентів, солодощі, сувеніри…

IMG_8182 IMG_8180 IMG_8179 IMG_8177

Виручені від реалізації кошти підуть на потреби військового шпиталю та захисників України.

Поспішайте – ярмарок триватиме до 14 години.

П. С. О 16 – годині нам повідомили, що вдалося вторгувати на ярмарку 3 310 гривень. Молодці!

«Університетське Слово»
Світлини редакції