Вітаємо Світлану Хатунцеву!

Щиро вітаємо завідувачку кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації, доктора педагогічних наук Світлану Миколаївну Хатунцеву з визначною подією – присвоєнням вченого звання професора!

Продовжити читання “Вітаємо Світлану Хатунцеву!”

Домовленість про співпрацю

22 березня відбулась зустріч ректора БДПУ, професора Ігоря Богданова з представниками громадської організації «Донбаські ворота» – Вікторією Вороною та Альвідасом Медалінскасом. Активісти конструктивно обговорили з ректором питання розвитку вищої освіти в м. Бердянськ та загалом у Приазовському регіоні, зупинились на актуальних питаннях розвитку громадянського суспільства, виокремили перспективні напрями для конструктивного співробітництва в сфері вищої освіти та розвитку наукового потенціалу в регіоні.

Продовжити читання “Домовленість про співпрацю”

Методико-природнича діяльність майбутніх учителів початкової школи в умовах НУШ: міжнародна платформа неформальної освіти

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (ОПП Початкова освіта) продовжують вдосконалюватися як майбутні науковці і на міжнародному рівні, отримуючи сертифікати, які засвідчують отримання неформальної освіти (0,8 ECTS credits).

Продовжити читання “Методико-природнича діяльність майбутніх учителів початкової школи в умовах НУШ: міжнародна платформа неформальної освіти”

Обговорення перспектив розвитку освіти на науково-методичному семінарі

19 березня 2021 року відбувся щорічний науково-методичний семінар «Освітній простір: від сучасного – у майбутнє», основним організатором якого став партнер Бердянського державного педагогічного університету – Донбаський державний педагогічний університет.

Продовжити читання “Обговорення перспектив розвитку освіти на науково-методичному семінарі”