Зустріч освітян та представників влади стосовно підготовки фахівців для готельної, курортної та туристичної сфери

3 березня в стінах Бердянського державного педагогічного університету відбулася зустріч представників освітніх закладів, що здійснюють підготовку фахівців та робітників для туристичної сфери (БДПУ, Бердянський економіко-гуманітарний коледж БДПУ, ВСП Бердянський коледж ТДАТУ ім. Д. Моторного), представників місцевої влади м. Бердянськ за підтримки USAID.

Продовжити читання “Зустріч освітян та представників влади стосовно підготовки фахівців для готельної, курортної та туристичної сфери”

Засідання координаційної ради з розвитку курортів та туризму виконавчого комітету Бердянської міської ради. Підготовка до курортного сезону

01 березня 2021 р. у виконавчому комітеті Бердянської міської ради відбулось засідання Координаційної ради з розвитку курортів та туризму у складі керівних працівників курортно-рекреаційної, туристичної сфери, у якому взяла участь й доцент кафедри  менеджменту та адміністрування Олена Токаренко.

Продовжити читання “Засідання координаційної ради з розвитку курортів та туризму виконавчого комітету Бердянської міської ради. Підготовка до курортного сезону”

Завжди працюємо на результат

Чергова зустріч Робочої групи з координації субпроєкту у рамках реалізації Проєкту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» із представниками Європейського інвестиційного банку відбулася 2 березня у головному корпусі БДПУ.

Продовжити читання “Завжди працюємо на результат”

Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Хореографія»

26 лютого 2021 року на базі кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Бердянського державного педагогічного університету відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Хореографія».

Продовжити читання “Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Хореографія»”

Всеукраїнський науково-практичний семінар «Мистецька освітня галузь: методики, технології»

1 березня 2021 року доцентка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Віра Бурназова взяла участь у VI Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Мистецька освітня галузь: методики, технології» і презентувала пленарну доповідь «Підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова)» в контексті реалізації тенденцій Європейського освітнього простору».

Продовжити читання “Всеукраїнський науково-практичний семінар «Мистецька освітня галузь: методики, технології»”