Екскурсія відділами бібліотеки БДПУ здобувачів вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Хореографія), 024 Хореографія

22 лютого 2021 року відбулася екскурсія здобувачів вищої освіти, які навчаються за ОПП «Середня освіта (Хореографія). Фітнес», «Хореографія», до бібліотеки Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Екскурсія відділами бібліотеки БДПУ здобувачів вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Хореографія), 024 Хореографія”

Сертифікація учасниць Школи волонтерів – 2020

10 березня відбулося вручення посвідчень і сертифікатів учасницям Школи волонтерів 2020 року, яка щорічно проходить в рамках діяльності волонтерського загону «Палітра добра», який створений на базі кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти.

Продовжити читання “Сертифікація учасниць Школи волонтерів – 2020”

Залучення до аудиторних занять професіоналів-практиків на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації

Працюючи над удосконаленням освітнього процесу, кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ залучає до проведення аудиторних занять професіоналів-практиків, експертів галузі та представників роботодавців, адже це є однією з умов успішної реалізації освітньо-професійної програми.

Продовжити читання “Залучення до аудиторних занять професіоналів-практиків на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації”

Натхнення весною

Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює такі одвічні поняття, як Жінка, Любов, Краса, Кохання, Добро. Саме прекрасна половина людства пробуджує в чоловіків найкращі почуття, надихає їх на нові сили, допомагає стати кращими та сильнішими.

Продовжити читання “Натхнення весною”

Масляна іде – свято веде!

Масляна – одне із найулюбленіших, галасливих і веселих свят, що має свій особливий, неповторний колорит, і надихає кожну господиню на створення різноманітної смакоти, адже стіл в ці дні завжди був рясним, з безліччю масних і ситних страв.

Продовжити читання “Масляна іде – свято веде!”

Викладачі ГЕФ успішно захистили проєкти зі створення тренінгових курсів

Викладачі кафедри менеджменту та адміністрування Олена Токаренко, Тетяна Черемісіна, Катерина Леміш та викладачка кафедри економіки, підприємництва та фінансів Вікторія Швачко гуманітарно-економічного факультету (ОПП «Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу», ОПП «Менеджмент») упродовж місяця проходили навчання на онлайн-курсі «Створення чудового тренінгового курсу», розробленого Аттілою Хорвасом, членом правління міжнародної мережі GTTP (Глобальне партнерство у галузі подорожей та туризму), консультантом проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» (ERA).

Продовжити читання “Викладачі ГЕФ успішно захистили проєкти зі створення тренінгових курсів”

Майбутні вчителі хореографії БДПУ з натхненням вивчають болгарський танець

У рамках тісної взаємної співпраці науково-педагогічного складу кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін зі спілкою болгарської історії та культури «Родолюбіє» здобувачі вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Хореографія) та 024 Хореографія можуть відвідувати заняття з болгарського танцю, які проводяться на волонтерських засадах Валентином Василєвим, викладачем (Міністерство освіти і науки Республіки Болгарія), головою хореографічної спілки м. Варна при союзі діячів музичного та хореографічного мистецтва Болгарії. Акомпанує хореографам Дінан Дімітров, фахівець з болгарського музичного мистецтва.

Продовжити читання “Майбутні вчителі хореографії БДПУ з натхненням вивчають болгарський танець”

Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації залучає до аудиторних занять професіоналів-практиків

Працюючи над удосконаленням освітнього процесу кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ (завідувач – професор Світлана Хатунцева) залучає до аудиторних занять професіоналів-практиків закладів загальної середньої освіти, які взаємодіють зі здобувачами вищої освіти у формах бесід, лекцій, майстер-класів.

Продовжити читання “Кафедра біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації залучає до аудиторних занять професіоналів-практиків”