Олімпіада відкриває нові перспективи професійного розвитку майбутніх фахівців фізичної культури та спорту

26 лютого 2021 року на базі кафедри теорії та методики фізичного виховання БДПУ було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з фізичної культури серед здобувачів вищої освіти.

Продовжити читання “Олімпіада відкриває нові перспективи професійного розвитку майбутніх фахівців фізичної культури та спорту”

Залучення майбутніх фітнес-тренерів до науково-дослідної роботи

Важливим елементом у підготовці майбутніх спеціалістів у галузі фітнесу є науково-дослідна діяльність.

Здобувачка вищої освіти освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» Ксенія Севостьянова під керівництвом викладачки кафедри теорії та методики фізичного виховання Єлизавети Мацухової взяла участь у ІV Всеукраїнській інтернет-конференції COLOR OF SCIENCE «Перспективи, проблеми та наявні здобутки розвитку фізичної культури і спорту в Україні», яка проходила 29 січня 2021 року на базі Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського.

Продовжити читання “Залучення майбутніх фітнес-тренерів до науково-дослідної роботи”

Прийняли до лав психологів

Психологія – цікава наука, вивчати яку не набридне ніколи! Проте це твердження справедливе лише для невипадкових людей, а саме для тих, хто обрав цю професію за велінням серця.

25 лютого 2021 року стало особливим днем в житті здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 053 Психологія, адже вони, за ініціативи викладачів кафедри психології, пройшли традиційний обряд посвяти у психологи!

Продовжити читання “Прийняли до лав психологів”