Всесвітній день туризму та День туризму в Україні на кафедрі економіки, менеджменту та фінансів

«Істинне призначення вашої подорожі – це не місце на карті, а новий погляд на життя». 

Генрі Міллер

27 вересня 2024 року студенти та викладачі соціально-гуманітарного факультету провели урочистий захід, присвячений Всесвітньому дню туризму. Вперше у світі це свято відзначалося 27 вересня 1980 року за рішенням UNWTO; в Україні офіційне свято ‒ День туризму – з’явилося у 1998 році. Щороку в цей день у світі проводяться тематичні заходи, які в цьому році були присвячені туризму та зеленим інвестиціям та призначені привернути увагу суспільства до інвестицій в розвиток сталого туризму, а отже, до необхідності захищати інтереси та майбутнє людей та нашої планети.

Продовжити читання “Всесвітній день туризму та День туризму в Україні на кафедрі економіки, менеджменту та фінансів”

Відкрита гостьова лекція – новий формат в освітньому процесі

Напередодні Всеукраїнського Дня дошкілля викладачі кафедри дошкільної освіти та здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта  факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти взяли участь у відкритій гостьовій лекції кандидата педагогічних наук, доцента, виконавчого директора з науково-методичної роботи ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» Ольги Косенчук на тему «Складові щасливого дитинства в зарубіжній практиці організації дошкільної освіти (аналіз фінського досвіду)».

Продовжити читання “Відкрита гостьова лекція – новий формат в освітньому процесі”

Вимоги до сучасного фахівця

27.09.2024 відбулася зустріч зі стейхолдером освітньо-професійної програми Середня освіта (музичне мистецтво) – заступником декана факультету мистецтв з навчально-методичної роботи, кандидатом педагогічних наук, заслуженим працівником освіти України, професором кафедри педагогіки мистецтв та фортепіанного виконавства УДУ імені Михайла Драгоманова Тетяною Миколаївною Завадською.

Продовжити читання “Вимоги до сучасного фахівця”