Від рідкісних книг до сучасних ресурсів: онлайн-екскурсія університетською бібліотекою!

2 жовтня здобувачі вищої освіти факультету ППОМ вирушили у захопливу онлайн-подорож бібліотекою Бердянського державного педагогічного університету!

Продовжити читання “Від рідкісних книг до сучасних ресурсів: онлайн-екскурсія університетською бібліотекою!”

Відкриваємо нові шляхи

Старша викладачка кафедри прикладної психології та логопедії Дарина Литвиченко успішно пройшла відбір та долучилася до унікальної програми “Молодіжний підприємницький нетворкінг в умовах війни”, організованої Міжнародним республіканським інститутом (IRI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Продовжити читання “Відкриваємо нові шляхи”

Оцінюючи мистецтво: участь у журі викладачів кафедри хореографії та фітнесу

Визнання колегами, організаторами конкурсу та професійною спільнотою Ваших знань і досвіду в хореографічному мистецтві  – це запрошення в члени журі на танцювальні змагання з метою Вашої експертної думки. Це завжди відповідальна та поважна місія.

Продовжити читання “Оцінюючи мистецтво: участь у журі викладачів кафедри хореографії та фітнесу”

Разом сильніші: будуємо командний дух на тренінгу з комунікації

1 жовтня першокурсники спеціальності «Спеціальна освіта» факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти взяли участь в онлайн-тренінгу “Ефективна комунікація та командна взаємодія”. Захід організувала навчальна психолого-консультативна лабораторія БДПУ під керівництвом Вікторії Федорик.  

Продовжити читання “Разом сильніші: будуємо командний дух на тренінгу з комунікації”

Кураторська година до Дня Захисників та Захисниць України

30 жовтня на факультеті фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти відбулася особлива кураторська година, присвячена Дню Захисників та Захисниць України. Цей день має велике значення для кожного українця, адже він символізує мужність, відвагу та готовність захищати рідну землю.

Продовжити читання “Кураторська година до Дня Захисників та Захисниць України”

Здобувачі вищої освіти Харківської гуманітарно-педагогічної академії пройшли практику на базі кафедри психології БДПУ

Згідно з договором між  Бердянським державним педагогічним університетом та Комунальним закладом “Харківська гуманітарно-педагогічна академія” Харківської обласної ради, здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти академії проходили практику «Пробні заняття у ЗВО» на базі кафедри психології факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв.

Продовжити читання “Здобувачі вищої освіти Харківської гуманітарно-педагогічної академії пройшли практику на базі кафедри психології БДПУ”

Зустріч магістрантів з практиками: поповнюємо скарбничку передового досвіду

З нагоди святкування Дня дошкілля на факультеті дошкільної, соціальної та спеціальної освіти відбувся воркшоп «Сучасні форми методичного супроводу освітнього процесу в закладі дошкільної освіти» із вихователями-практиками. Гостями зустрічі стали вихователь-методист закладу дошкільної освіти №163 Дніпровської міської ради Інга Павлюкович (випускниця магістратури ОПП Дошкільна освіта минулого року) та вихователька закладу дошкільної освіти №297 Дніпровської міської ради Юлія Михайлова (здобувачка другого магістерського рівня вищої освіти).

Продовжити читання “Зустріч магістрантів з практиками: поповнюємо скарбничку передового досвіду”