Загальноуніверситетська лекція «Інструменти пошуку літератури для досліджень: від пошукових стратегій до збереження академічної доброчесності» проведена!

17 жовтня 2024 року відбулася загальноуніверситетська лекція на тему «Інструменти пошуку літератури для досліджень: від пошукових стратегій до збереження академічної доброчесності».

Продовжити читання “Загальноуніверситетська лекція «Інструменти пошуку літератури для досліджень: від пошукових стратегій до збереження академічної доброчесності» проведена!”

Про навчання природничих дисциплін дітей з особливими освітніми потребами

17.10.2024 здобувачі Бердянського державного педагогічного університету спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) бакалаврського та магістерського рівнів освіти долучилися до вебінару, присвяченого особливостям навчання природничих дисциплін дітей з особливими освітніми потребами.

Продовжити читання “Про навчання природничих дисциплін дітей з особливими освітніми потребами”

Разом за свободу: Європа без торгівлі людьми!

Згідно з рекомендаціями Міністерства соціальної політики  України для проведення в межах заходів з відзначення Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми (лист від 25.09.2024, №22107/0/2-24/57)  17 жовтня 2024 року кафедрою хореографії та фітнесу було проведено виховний захід для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти хореографічних спеціальностей.

Продовжити читання “Разом за свободу: Європа без торгівлі людьми!”

Результат медіаосвіти – медіаграмотність: активності напередодні Глобального тижня медіаграмотності

У переддень Глобального тижня медіаграмотності, 17 жовтня, кафедра української мови та журналістики Бердянського державного педагогічного університету організувала зустріч із здобувачами вищої освіти в нетиповому форматі. Усім присутнім запропонували пройти тест з медійної грамотності від національного проєкту «Фільтр» Міністерства культури та стратегічних комунікацій України.

Продовжити читання “Результат медіаосвіти – медіаграмотність: активності напередодні Глобального тижня медіаграмотності”

Сила духу та золота перемога

16 жовтня 2024 року у Бердянському державному педагогічному університеті відбулась надзвичайна подія – зустріч із видатною людиною, яка демонструє справжню силу духу, відданість спорту та незламність.

Продовжити читання “Сила духу та золота перемога”