Time management сучасного педагога: як встигнути все

Професія педагога є багатовекторною і вимагає вміння швидко розв’язувати задачі. Без прокачаного менеджменту власного часу це неможливо. Вихователь має одночасно збалансувати довгострокові цілі професійної діяльності, освітні потреби та проблеми своїх вихованців, великий обсяг документації. Через велике навантаження у вигляді планування, постійних нарад, організації предметного середовища, взаємодії з батьками, вихователь не завжди може вписатися у відведені часові рамки. Але завдяки навичкам управління часом можна підвищити свою продуктивність та забезпечити якісний освітній процес. 

Продовжити читання “Time management сучасного педагога: як встигнути все”

Тема сучасного рабства на шпальтах «Української правди»

Для дослідження цього питання було обрано матеріали «Української  правди» від початку повномасштабного вторгнення у лютому  2022 року і до 2024 року. Цей період, щоб зʼясувати чи вплинула війна на процес торгівлі людьми та як це висвітлюється в медіа був обраний невипадково.

Продовжити читання “Тема сучасного рабства на шпальтах «Української правди»”

Віртуальна екскурсія «бібліотека без стін»

Традиційно для першокурсників на факультеті фізичної культури, спорту та здоров’я людини проводиться віртуальна екскурсія бібліотекою Бердянського державного педагогічного університету.

Продовжити читання “Віртуальна екскурсія «бібліотека без стін»”

Всесвітній день психічного здоров’я

08.10.2024 року в 43 групі ММ була проведена кураторська година, яка була присвячена «Всесвітньому дню психічного здоров’я». Кураторка, доцентка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Анетта Омельченко розповіла про значення терміну  “психічне здоров’я”, що є основними показниками і від чого залежить психічне здоров’я .

Продовжити читання “Всесвітній день психічного здоров’я”