У Мексиці за співорганізації БДПУ пройшов SIMEM XII

10-11 жовтня в Заслуженому Автономному Університеті Пуебла (Мексика) пройшов вже Дванадцятий Міжнародний Симпозіум з Мультидисциплінарного Вивчення Пам’яті (SIMEM XII). Цьогорічна тема SIMEM – «Війни пам’яті в епоху (дез)інформаційних війн».

Продовжити читання “У Мексиці за співорганізації БДПУ пройшов SIMEM XII”

Настановча конференція з діагностичної практики: важливий крок до професії логопеда

11 жовтня здобувачі 3 курсу спеціальності “Спеціальна освіта” (Логопедія) факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Бердянського державного педагогічного університету долучилися до настановчої конференції, присвяченої виробничій (діагностичній) практиці. І, як завжди, цей захід став не просто формальним інформуванням, а й справжнім стартом для глибшого занурення у професію.

Продовжити читання “Настановча конференція з діагностичної практики: важливий крок до професії логопеда”

Турбота про ментальне здоров’я – ключ до стійкості в складні часи

Традиційно щороку 10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоров’я (World Mental Health Day), щоб привернути увагу до проблем, пов’язаних із психічними розладами та підтримати тих, хто стикається з такими викликами. Не залишився осторонь  факультет психолого-педагогічної освіти та мистецтв, де впродовж тижня відбулася низка онлайн-заходів, різних за змістом, але об’єднаних спільним завданням – турбота про збереження психічного здоров’я в умовах сьогодення .

Продовжити читання “Турбота про ментальне здоров’я – ключ до стійкості в складні часи”

Правові виклики в умовах воєнного стану

Доц. кафедри правознавства Катерина Дудорова,здобувачі освіти спеціальності 081 «Право»: Вадим Калатай (3пр), Олександр Калюжний (3пр), Карина Коротун (м1прз) взяли участь у всеукраїнському науково-практичному форумі «Правові виклики в умовах воєнного стану». Захід відбувся 09 жовтня 2024 року у Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства офлайн та на платформіZoom за підтримки Ради молодих юристів України, НЮУ ім. Ярослава Мудрого, інших державних і громадських організацій.

Продовжити читання “Правові виклики в умовах воєнного стану”