Віртуальне єднання: студенти і викладачі пишуть радіодиктант разом

Радіодиктант єдності – це унікальна можливість для українців продемонструвати свою любов до рідної мови. Цей захід, який проводиться щорічно, став важливою традицією, що об’єднує людей різного віку, професій і регіонів.

Продовжити читання “Віртуальне єднання: студенти і викладачі пишуть радіодиктант разом”

Магістранти дошкільної освіти на фінішній прямій

Хтось називає цю процедуру головною репетицією найважливішої для магістранта події, хтось сумнівається в її доцільності. Це про різні погляди на передзахист магістерської роботи.

Продовжити читання “Магістранти дошкільної освіти на фінішній прямій”

Голос України буде звучати завжди: роздуми після написання диктанту єдності

В двадцять п’ятий раз Україна демонструє свою єдність, зібравши для написання національного радіодиктанту багатотисячну аудиторію. І в цій аудиторії – невеличка сотня студентів і викладачів факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти.

Продовжити читання “Голос України буде звучати завжди: роздуми після написання диктанту єдності”

Воркшоп «Цифровізація та діджиталізація навчання»: відкриття нових можливостей для педагогів та здобувачів

24 жовтня 2024 року Тиждень педагогіки продовжився цікавим воркшопом «Цифровізація та діджиталізація навчання», який запропонував педагогічний колектив Дніпровської гімназії № 72 Дніпровської міської ради.   На зустрічі зібралися  викладачі й здобувачі вищої освіти факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, щоб обговорити проблеми  впровадження інноваційних педагогічних ідей в освітній процес сучасної української школи. Модераторка заходу – Вікторія Германчук, заступниця директора з навчальної роботи, запропонувала присутнім поміркувати над новими підходами до навчання, що сприяють креативному та інклюзивному розвитку здобувачів освіти.

Продовжити читання “Воркшоп «Цифровізація та діджиталізація навчання»: відкриття нових можливостей для педагогів та здобувачів”

Бренд у дії: стратегія для професіоналів соціальної роботи

У світі, що швидко змінюється, знання з різних сфер набувають все більшої ваги. Цього тижня, 23 жовтня, здобувачі 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота ОПП «Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація» мали унікальну можливість відвідати бінарну лекцію, що об’єднала дві різні галузі – соціальну роботу та журналістику в одній захопливій дискусії.

Продовжити читання “Бренд у дії: стратегія для професіоналів соціальної роботи”