Віртуальні скарби: онлайн-екскурсія до бібліотеки БДПУ для першокурсників

Нещодавно здобувачі першого курсу групи 104СО спеціальності “Спеціальна освіта” факультету дошкільної спеціальної та соціальної освіти мали неймовірну онлайн-екскурсію до бібліотеки Бердянського державного педагогічного університету. Це була зустріч, яка відкрила нові можливості та змінила наше уявлення про бібліотеку як таку!

Продовжити читання “Віртуальні скарби: онлайн-екскурсія до бібліотеки БДПУ для першокурсників”

Відкриття танцювально-змагального сезону: творчий старт студентів-хореографів

Справжній тріумф для Бердянського державного педагогічного університету, загалом, і для кафедри хореографії та фітнесу, зокрема, – це перемоги здобувачів вищої освіти. 

Продовжити читання “Відкриття танцювально-змагального сезону: творчий старт студентів-хореографів”

Сповнені натхнення та нових знань: інтерактивна зустріч «Перші кроки від сумнівів до впевненості»

15 жовтня 2024 р. пройшла інтерактивна зустріч “Перші кроки від сумнівів до впевненості: планування та проведення онлайн-занять”, організована учасниками Навчально-логопедичної лабораторії та представниками Студентського десанту спеціальності 016 Спеціальна освіта. Цей захід виявився корисним як для початківців, так і для тих, хто вже давно надає логопедичні послуги в онлайн-форматі.

Продовжити читання “Сповнені натхнення та нових знань: інтерактивна зустріч «Перші кроки від сумнівів до впевненості»”

Підтримуємо своє ментальне здоровʼя щодня

Підтримка ментального здоров’я в Україні є пріоритетом, а психологічна стійкість людей – основа поствоєнного відновлення країни. На жаль, в умовах повномасштабної війни, ментальне здоров’я українців погіршилося, адже війна приносить не лише фізичні, а й глибокі психологічні травми.

Продовжити читання “Підтримуємо своє ментальне здоровʼя щодня”

Обговорення ОПП “Психологія тренінгової роботи” з магістрантами-першокурсниками

Наприкінці настановчої сесії здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія обговорили освітньо-професійну програму “Психологія тренінгової роботи”.

Продовжити читання “Обговорення ОПП “Психологія тренінгової роботи” з магістрантами-першокурсниками”

US-Ukraine Conversation Cafe in English

Захоплива міжнародна співпраця розгортається на освітньому небосхилі! Студенти спеціальності 014.021 Середня освіта (англійська мова і зарубіжна література) Бердянського державного педагогічного університету поринули у вир міжкультурного спілкування, приєднавшись до інноваційного проєкту “US-Ukraine Conversation Cafe in English”.

Продовжити читання “US-Ukraine Conversation Cafe in English”