Студентка БДПУ спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» на Європейській конференції

Здобувачка 2 курсу БДПУ факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини, спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» Тетяна Ткаченко разом зі своїм науковим керівником Віталієм Гнатюком, доцентом кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації, взяли участь у XI Міжнародній науково-практичній конференції «Впровадження сучасних наукових положень у практику».

Продовжити читання “Студентка БДПУ спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» на Європейській конференції”

Соціально-освітній донат в спільну перемогу

У складних умовах соціальна робота стає престижною в суспільстві, бо принципи гуманізму, соціальної солідарності, активності, стійкості, мобільності, всеохоплюючого волонтерства домінують в діяльності кожної соціальної служби. Продовження традицій та нові горизонти в соціальній роботі – місія соціальних працівників, менеджерів, які навчаються за спеціальністю 231 «Соціальна робота» в Бердянському державному педагогічному університеті.

Продовжити читання “Соціально-освітній донат в спільну перемогу”

Вечір кіно від «Студентського десанту» 016 Спеціальна освіта

Ввечері буденного дня студентським десантом та здобувачами ФДССО зібралися на перегляд фільму «Дихай». Реальна історія красивого і талановитого чоловіка Робіна Кавендіша, який зі своєю дружиною Даяною дуже люблять пригоди. Але їх життя приймає драматичний оборот, коли він опиняється паралізованим після поліомієліту та все ж таки знаходить у собі сили брати від життя все.

Продовжити читання “Вечір кіно від «Студентського десанту» 016 Спеціальна освіта”

Здобувачі БДПУ серед переможців конкурсу на краще читання поезії Ліни Костенко англійською та німецькою мовами

Із нагоди Всесвітнього дня поезії 21 березня та до дня народження Ліни Костенко 19 березня кафедра германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка оголосила конкурс на краще читання поезії Ліни Костенко англійською або німецькою мовами «Поезія – це завжди неповторність».

Продовжити читання “Здобувачі БДПУ серед переможців конкурсу на краще читання поезії Ліни Костенко англійською та німецькою мовами”