Всесвітній день соціальної роботи в нових горизонтах майбутніх соціальних працівників

Щороку в третій вівторок березня відзначається Всесвітній день соціальної роботи. У 2023 році цей день припав на 21 березня.

Продовжити читання “Всесвітній день соціальної роботи в нових горизонтах майбутніх соціальних працівників”

Тиждень математики

Ми раді повідомити вам про успішне проведення нашого тижня математики, який проходив із 13.03 по 19.03 на факультеті фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти від кафедри математики та методики навчання математики та студентської ради.

Продовжити читання “Тиждень математики”

Хореографи БДПУ – учасники Всеукраїнської конференції, семінару-практикуму з хореографії «Хореографічне мистецтво на сучасному етапі: теорії та практики, розвиток та перспективи»

За ініціативи Національної хореографічної спілки України у Львові 11–12 березня 2023 року відбулися Всеукраїнська конференція, семінар-практикум з хореографії «Хореографічне мистецтво на сучасному етапі: теорії та практики, розвиток та перспективи», яка проходила у форматі офлайн. Базами для проведення стали Львівський Палац залізничників (11 березня) та Львівський палац мистецтв (12 березня).

Продовжити читання “Хореографи БДПУ – учасники Всеукраїнської конференції, семінару-практикуму з хореографії «Хореографічне мистецтво на сучасному етапі: теорії та практики, розвиток та перспективи»”

Секрети успішного написання курсової роботи: засідання студентського наукового гуртка

17 березня 2023 року відбулась зустріч учасників студентського наукового гуртка, що діє при кафедрі іноземних мов і методики викладання. Тема зустрічі: «Секрети успішного написання курсової роботи з лінгвістичної дисципліни». Спікером виступив доцент Андрій Мороз.

Продовжити читання “Секрети успішного написання курсової роботи: засідання студентського наукового гуртка”

Продовжуються зустрічі здобувачів спеціальності 081 Право з американськими юристами-практиками

16 березня 2023 року для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 Право гуманітарно-економічного факультету БДПУ відбулася онлайн-лекція американського юриста Марка Хермана. Зустріч було організовано завідувачем кафедрою правознавства, професором Дмитром Каменським.

Продовжити читання “Продовжуються зустрічі здобувачів спеціальності 081 Право з американськими юристами-практиками”