Креативні й талановиті…

Саме до такого висновку дійшли члени журі І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Музичне мистецтво», який проводився 10 березня 2023 року кафедрою теорії та методики навчання мистецьких дисциплін дистанційно на платформі ZOOM.

Продовжити читання “Креативні й талановиті…”

Творчий вечір до Дня народження Кобзаря

9–10 березня наша країна традиційно відзначає Шевченківські дні. До святкування долучаються і студенти Бердянського державного педагогічного університету. Знаходячись далеко за межами рідних університетських стін і країни, наше студентство активно їх популяризує. А день народження великого поета українського народу – це гарний привід нагадати всьому світу про Україну.

Продовжити читання “Творчий вечір до Дня народження Кобзаря”

Олімпіада з педагогіки

11 березня 2023 року викладачі кафедри педагогіки організували й провели І етап Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка» серед студентів різних спеціальностей університету.

Продовжити читання “Олімпіада з педагогіки”

Навчання під час відвідування доброчесних ефірів

Актуальність здобуття нових компетентностей щодо викладання ОК «Основи академічного письма» зростає, оскільки з’являються нові аспекти, які потребують деталізації. У зв’язку з цим доцентка кафедри початкової освіти Ольга Попова впродовж листопада 2022 р. – січня 2023 р. прослухала онлайн курс «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель» та успішно склала фінальне творче завдання (5 кредитів ЄКТС, 150 годин).

Продовжити читання “Навчання під час відвідування доброчесних ефірів”

Гостьові лекції для студентів першого курсу

У рамках реалізації угоди про співробітництво між Бердянським державним педагогічним університетом та Сілезькою академією (до листопада 2022 р. – Вища технічна школа в Катовіце) в лютому-березні 2023 р. було проведено цикл гостьових лекцій із предмету «Статистика» для студентів 1 курсу гуманітарно-економічного факультету (спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Економіка»). Запрошений лектор – викладач Сілезької академії к.е.н. Олександр Несторенко.

Продовжити читання “Гостьові лекції для студентів першого курсу”