Підсумки І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства

29 березня 2023 року на гуманітарно-економічному факультеті відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства. Роботу у складі організаційного комітету / журі / апеляційної комісії студентської олімпіади провели викладачі кафедри правознавства. В олімпіаді взяли участь здобувачі вищої освіти ІІ-ІІІ курсу гуманітарно-економічного факультету (напрям підготовки: 081 Право).

Продовжити читання “Підсумки І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства”

PRO проєкт «Мистецтво в окупації»

В межах реалізації проєкту #ZMINA_2_0 «Субгранти для культурних проєктів» фонду «ІЗОЛЯЦІЯ» за фінансової підтримки Європейського Союзу викладачами БДПУ реалізується проєкт «Мистецтво в окупації». Цей проєкт спрямований на дослідження мистецтва в умовах окупації, виявлення викликів, які постають перед митцями з окупованих міст, а також дослідження ефекту вигорання митців та діячів культури, які проживали в окупації, а тепер є внутрішньо переміщеними особами.

Продовжити читання “PRO проєкт «Мистецтво в окупації»”

Команда з гуманітарно-економічного факультету БДПУ на першому Хакатоні для українських студенток

28 березня команда «Berdyansk», що складається зі студентів-правників гуманітарно-економічного факультету БДПУ,отримала Сертифікат за участь у березневому She Builds Ukraine Hackathon – першому Хакатоні для українських студенток, організатором якого є Канадська архітектурна компанія WZMH Architects за підтримки Міністерства освіти та науки України та Посольства України в Канаді.

Продовжити читання “Команда з гуманітарно-економічного факультету БДПУ на першому Хакатоні для українських студенток”

Найвища кар’єрна сходинка – це коли тобі кажуть «дякую»

Під таким лейтмотивом 27 березня цього року пройшла звітна конференція здобувачів магістерського (першого) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота за результатами виробничої практики.

Продовжити читання “Найвища кар’єрна сходинка – це коли тобі кажуть «дякую»”

Інтеграція теоретичної та практичної підготовки майбутнього вчителя біології та основ здоров’я

17.03.2023 року викладачі та студенти кафедри біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації Бердянського державного педагогічного університету взяли участь у вебінарі на тему: «Курс «Природничі науки» як засіб реалізації цілісної природничої освіти».

Продовжити читання “Інтеграція теоретичної та практичної підготовки майбутнього вчителя біології та основ здоров’я”

Співробітники бібліотеки БДПУ взяли участь у семінарі

23 березня 2023 року працівники бібліотеки БДПУ взяли участь у навчально-методичному онлайн-семінарі «Актуалізація та збереження бібліотечних фондів: виклики сьогодення».

Продовжити читання “Співробітники бібліотеки БДПУ взяли участь у семінарі”