Плідна взаємодія зі стейкхолдерами. Освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт»

З метою модернізації Освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти 15 березня 2023 року на кафедрі теорії та методики фізичного виховання відбулася зустріч із зовнішніми стейкхолдерами, у якій взяли участь представники академічної спільноти Бердянського державного педагогічного університету, керівники Дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Бердянська, викладачі фізичного виховання Державного навчального закладу «Бердянський центр професійно-технічної освіти» та Бердянського економіко-гуманітарного коледжу.

Продовжити читання “Плідна взаємодія зі стейкхолдерами. Освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт»”

«Майбутнє вже настало!» VS «Майбутнє вже настало?»: Pro ChatGPT і не тільки

Сьогодні штучний інтелект розвивається настільки стрімко, що в деяких галузях навіть може конкурувати з живим творчим розумом людини. Перед усіма науковцями, освітянами постали питання вибору: будувати освітній процес відповідно до нових реалій і використовувати нові, ще не до кінця вивчені напрацювання, чи взагалі не звертати на них увагу і йти старими протореними шляхами.

Продовжити читання “«Майбутнє вже настало!» VS «Майбутнє вже настало?»: Pro ChatGPT і не тільки”

17 березня кожен є ірландцем

Цей вислів з’явився у межах глобалізації ірландського свята – Дня святого Патрика. Воно вже давно набуло популярності далеко за межами Смарагдового острова. 17 березня частина жителів Аргентини, Великої Британії, України, США, Японії та інших країн стають «трохи ірландцями».

Продовжити читання “17 березня кожен є ірландцем”