I’d like to become a song …

“I’d like to become a song …” – під такою назвою пройшов тематичний захід для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня ФППОМ (ОП «Психологія» та «Початкова освіта») в рамках заходів із нагоди відзначення 152-ї річниці від дня народження Лесі Українки – відомої поетеси, перекладачки, фольклористки та громадської активістки, яка стала одним із найголовніших стовпів української культури у світі. Разом із к. філол. н., доценткою кафедри іноземних мов і методики викладання Оксаною Дубровою майбутні психологи та педагоги проаналізували життя і творчий доробок поетеси, розширивши не лише власний світогляд, а й відпрацювавши свої іншомовні мовленнєву і лексичну компетентності та soft skills.

Продовжити читання “I’d like to become a song …”

Майстерня дитячої поезії. Онлайн-зустріч із письменником Григорієм Фальковичем на Літературній академії

Студенти факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ мають можливість насолодитися бонусом навчання – зустріти відомих письменників та дізнатися про їх творчий процес та секрети майстерності.

Продовжити читання “Майстерня дитячої поезії. Онлайн-зустріч із письменником Григорієм Фальковичем на Літературній академії”

Завойовуємо міжнародну спортивну арену!

3 березня 2023 року у місті Тчев, Польща пройшов професійний боксерський турнір REVOLTA III “WAITW FightNight w Tczewie”. Федерація REVOLTA займається організацією спортивних єдиноборств за версією MMA, K-1 та CageBoxing.

Продовжити читання “Завойовуємо міжнародну спортивну арену!”