Дружній освітній простір

Побудова безбар’єрного освітнього простору неможлива без розуміння того, що дискримінація у будь-якому прояві неприпустима у сучасному світі. Упродовж п’яти днів близько 100 учасників із різних закладів освіти України вивчали шляхи зниження дискримінації в межах Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Продовжити читання “Дружній освітній простір”

ІІ місце у Міжнародному конкурсі логопедів «Логопедичний стандарт»

Старший викладач кафедри прикладної психології та логопедії факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти Литвиченко Дарина разом із здобувачкою 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта Лазаренко Вікторією посіли ІІ місце у Міжнародному конкурсі логопедів «Логопедичний стандарт» від Міжнародного інноваційного центру «Перспектива плюс» у Чехії.

Продовжити читання “ІІ місце у Міжнародному конкурсі логопедів «Логопедичний стандарт»”

Запорука успішної практики – настановча конференція!

Для здобувачів 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання викладачі кафедри прикладної психології та логопедії Факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти провели традиційну настановчу конференцію.

Продовжити читання “Запорука успішної практики – настановча конференція!”

Участь студентів у конкурсах

Участь студентів у творчих і наукових конкурсах – важлива складова успішного навчання та професійного зростання молоді, сприяє розвитку творчого мислення та індивідуальних здібностей.

Продовжити читання “Участь студентів у конкурсах”

Серія традиційних Міжнародних конкурсів із різних напрямів освіти та творчості від «PERSPEKTIVA PLUS»

Міжнародний інноваційний центр «PERSPEKTIVA PLUS» (Чехія) у лютому місяці проводив серію традиційних Міжнародних конкурсів із різних напрямів освіти та творчості.
Напрям «Педагогічна скринька» передбачав оцінку творчих робіт та навчально-методичних розробок педагогів, які свідчать про їх інтелектуальний і творчий потенціал. До конкурсу запрошувалися педагоги, починаючи з дошкільної освіти і закінчуючи вищою школою. Вони могли представляти свої здобутки у таких номінаціях:

Продовжити читання “Серія традиційних Міжнародних конкурсів із різних напрямів освіти та творчості від «PERSPEKTIVA PLUS»”

Амбасадори відновлення України

У лютому місяці стартував довготривалий проект “Молоді Амбасадори Розмаїття” (лютий-серпень 2023 р.), який реалізовується Молодіжною організацією “СТАН” у партнерстві з альянсом за права, рівність та міжнародну солідарність “Action Aid” за підтримки Disasters Emergency Committee (DEC). У ньому могла взяти участь молодь, яка проживає або вимушено переселилася в результаті війни у Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську та Чернівецьку області.

Продовжити читання “Амбасадори відновлення України”