Інтерактивна зустріч «Від монстра до ментора: ChatGPT та академічна доброчесність»

29 лютого 2024 р. на факультеті дошкільної, спеціальної та соціальної освіти відбулася надзвичайно продуктивна та корисна інтерактивна зустріч «Від монстра до ментора: ChatGPT та академічна доброчесність». Його провели ініціативні та завзяті здобувачки першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта, представниці Ради молодих учених факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти та учасниці Студентського десанту S016 Катерина Сурело та Валерія Сіріченко.

Продовжити читання “Інтерактивна зустріч «Від монстра до ментора: ChatGPT та академічна доброчесність»”

Про фемінізм, війну і журналістику

6 березня о 16:00 запрошуємо на зустріч з журналісткою, координаторкою соцмереж та публічних проєктів експертного ресурсу «Гендер в деталях» Іриною Дєдушевою.

Продовжити читання “Про фемінізм, війну і журналістику”

Взаємопідтримка і співпраця

Бердянський державний педагогічний університет завжди підтримує академічні та культурні ініціативи. 28 лютого 2024 року відбулася робоча зустріч ректора Ігоря Богданова з директоркою Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки Ольгою Волковою. Під час спілкування Ігор Тимофійович презентував бібліотеці колективні монографії викладачів університету та іміджеве видання про діяльність ЗВО під час повномасштабної війни.

Продовжити читання “Взаємопідтримка і співпраця”