WІNTERCAMPFDSSO 2.0: незабутнє спілкування зі спікерами

Онлан-табори факультету дошкільної, спеціальної та соціальної освіти завжди об’єднують небайдужих, зацікавлених у нових контактах людей. Зазвичай реєструється багато, а потім частина зникає з каналу. Але для нас це не є показником. Для нас важливо, що всі, хто залишився, знайшов собі коло тих людей, які їм цікаві. Адже, якщо людина чимось захоплюється, природно виникає запит на дискусію з тими, хто має аналогічні пристрасті. І навіть, якщо в людини вже є однодумці, корисний нетворкінг, партнерство та співпрацю ніхто не відміняв! І саме цю можливість подарував учасникам WІNTERCAMPFDSSO 2.0.

Продовжити читання “WІNTERCAMPFDSSO 2.0: незабутнє спілкування зі спікерами”

10 порад, як розповідати про історію публічно: відкрита лекція Ольги Мовчан

7 лютого 2024 року студенти та викладачі гуманітарно-економічного факультету та представники інших факультетів Бердянського державного педагогічного університету зібралися на відкритій лекції, щоб почути досвідчену авторку, продюсерку та сценаристку документальних фільмів – Ольгу Мовчан. Лекція, яка відбулася, була присвячена вивченню та розумінню різних аспектів публічної історії.

Продовжити читання “10 порад, як розповідати про історію публічно: відкрита лекція Ольги Мовчан”

Вдалий початок другого семестру

Активно розпочали другий семестр 2023-2024 н.р. викладачі кафедри психології факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв БДПУ. Так, кандидатка психологічних наук, доцентка Ольга Фролова успішно пройшла тренінг-курс “Базове поняття про СНПК та специфіка реагування на випадки”, який відбувся 5-6 лютого 2024 року в м. Дніпро.

Продовжити читання “Вдалий початок другого семестру”