Нескорена Україна

23 лютого 2024 року на факультеті психолого-педагогічної освіти та мистецтв (в.о. декана кандидатка педагогічних наук, доцентка Анжеліка Лесик) відбулася виховна година «Нескорена Україна», присвячена 10-ій  річниці від початку російсько-української війни (модератор – кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри теорії та методики навчання мистецьких дисциплін Анетта Омельченко).

Продовжити читання “Нескорена Україна”

Пам’яті Героїв Небесної Сотні

У нашому сьогоденні, коли вже 10 рік йде війна, важливо не забувати про тих, хто віддав своє власне життя за цінності та свободу кожного з нас. Хто протистояв агресії РФ проти України.

Продовжити читання “Пам’яті Героїв Небесної Сотні”

(НЕ) ідеальне планування

Нові задачі з’являються щохвилини, накопичуються і перетворюються на сніжний ком. Що робити аби встигати не тільки навчатись та працювати? Про це говорили на зустрічі (НЕ) ідеальне планування з Аллою Мельничук, асистенткою кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти.

Продовжити читання “(НЕ) ідеальне планування”

Вітали зі святом Міжнародного дня рідної мови

Міжнародний день рідної мови – свято, яке світова спільнота відзначає щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Про підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності було оголошено на XXX сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила 26 жовтня – 17 листопада 1999 року в Парижі.

Продовжити читання “Вітали зі святом Міжнародного дня рідної мови”