Академічна доброчесність: моральні цінності в науці та спорті

16 лютого 2024 року для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини Бердянського державного педагогічного університету було проведено зустріч з фахівцями бібліотеки БДПУ, присвячену важливим питанням дотримання академічної доброчесності та запобігання плагіату під час написання кваліфікаційних робіт. Студенти мали можливість ознайомитись з нормативно-правовою базою, що регламентує дотримання академічної доброчесності в Університеті, з ресурсами відкритого доступу до наукових джерел, серед яких Інституційний репозитарій БДПУ.

Продовжити читання “Академічна доброчесність: моральні цінності в науці та спорті”

Шлях доцента БДПУ у конкурсі до Комітету представників від країн-кандидатів на розширення при Європейському економічному та соціальному комітеті Європейського Союзу

У січні-лютому 2024 року відбувався конкурс з відбору членів до Комітету представників від країн-кандидатів на розширення при ЄЕСК ЄС (Європейський економічний та соціальний Комітет Європейського Союзу) (EU EESC). На цей конкурс розробив та подав свою заявку доцент кафедри правознавства БДПУ Мирошниченко Володимир Олександрович. Він пройшов перший етап відбору і отримав свій персональний євроідентифікатор: e1a60708-5e1a-4753-8505-541bd9d57067.

Продовжити читання “Шлях доцента БДПУ у конкурсі до Комітету представників від країн-кандидатів на розширення при Європейському економічному та соціальному комітеті Європейського Союзу”

«Де освіта у стійкості та відновленні України?»: потужний захід від ГО «Прогресильні»

2024 року розпочався для освітян і науковців із потужного, продуктивного заходу від ГО “Прогресильні”, який відбувся 15 лютого в м.Києві в офлайн та онлайн форматах. Обговорювали актуальну нині тему «Де освіта у стійкості та відновленні України?».

Продовжити читання “«Де освіта у стійкості та відновленні України?»: потужний захід від ГО «Прогресильні»”