Нарешті ми дочекалися оффлайн заходів!!!

8 грудня у стінах Бердянського державного педагогічного університету завдяки сприянню професора кафедри правознавства Дмитра Каменського в режимі відеоконференції з конференц-зали БДПУ відбулася відкрита лекція американської спікерки Джулії Сілліван на тему «Проблеми енергетичного права та регіональної енергетичної безпеки». До трансляції також можна було долучитися онлайн.

Продовжити читання “Нарешті ми дочекалися оффлайн заходів!!!”

Розпочато підсумкову атестацію здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)

8 грудня 2021 року пройшов перший кваліфікаційний іспит підсумкової атестації здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво). Екзамен мав на меті виявити рівень сформованості фахових компетентностей і теоретичних знань з ОК «Теорія і методика викладання музичних дисциплін у закладах вищої освіти», «Теорія і методика викладання хорового диригування», практичних умінь та навичок з хорового диригування, готовності до застосування сучасних освітніх технологій, виявлення вміння творчо використовувати інноваційні ідеї в освітньому процесі.

Продовжити читання “Розпочато підсумкову атестацію здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)”