Презентація соціальних відеороликів здобувачів БДПУ на міському рівні

Міжфакультетський конкурс соціальних відеороликів, проведений у Бердянському державному педагогічному університеті з 10 листопада до 10 грудня 2021 року в рамках відзначення Всеукраїнської компанії «16 днів проти насильства», не лише розкрив творчий потенціал здобувачів вищої освіти університету, дав можливість для виявлення їхньої соціальної позиції, сприяв формуванню у студентської молоді «нульової толерантності» до різних форм насильства, а й привернув увагу соціальних служб міста.

Продовжити читання “Презентація соціальних відеороликів здобувачів БДПУ на міському рівні”

Невгамовна щедрість університетських волонтерів

Як і кожного року, напередодні та в День святого Миколая засновники ГО «Наші Атланти» та БС «ДоброДій» БДПУ разом із своїми невтомними помічниками чимало зусиль витрачають, щоб неповторність цього чудового свята відчули якомога більше наших захисників, звичайних бердянців, дітей, обділених батьківською ласкою та піклуванням…

Пропонуємо вам кілька їхніх звітів із соціальних мереж.

Продовжити читання “Невгамовна щедрість університетських волонтерів”

Задаючи запитання: майстер-клас від керівника студії англійської мови

17 грудня ц.р. в межах освітньої компоненти «Виробнича практика» відбулася зустріч здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (англійська мова і література)» (скорочений термін навчання, гарант – доцент Богдана Салюк), з Гусевою Анастасією Сергіївною, керівником студії англійської мови «Ду ю спик English?» у місті Бердянськ.

Продовжити читання “Задаючи запитання: майстер-клас від керівника студії англійської мови”

Новорічна ялинка засіяла

     Традиційно, в переддень дня Святого Миколая, на гуманітарно-економічному факультеті студрада прикрасила ялинку та оформила новорічну фотозону. Зазвичай, такі заходи ми завжди проводили масштабно: підсумовували результати роботи, відзначали кращих студентів грамотами та подяками, обмінювалися подарунками. На жаль, карантин і цього року вніс свої корективи. Але студрада факультету вирішила, що Новорічній казці бути!

Продовжити читання “Новорічна ялинка засіяла”

Зустріч гаранта ОПП «Середня освіта (Мова і література (англійська))» із стейкхолдером

Робота над освітньо-професійною програмою є творчим і зваженим процесом, що передбачає константну складову кооперації та взаємодії всіх учасників освітнього процесу. Саме цим вектором і послуговується гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Середня освіта (Мова і література (англійська))», кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри іноземних мов і методики викладання БДПУ Оксана Халабузар спільно з членами робочої групи.

Продовжити читання “Зустріч гаранта ОПП «Середня освіта (Мова і література (англійська))» із стейкхолдером”