Черговий випуск магістрів управління

20 грудня 2021 року на гуманітарно-економічному факультеті Бердянського державного педагогічного університету відбулося останнє засідання екзаменаційної комісії з захисту кваліфікаційних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти зі спеціальності 011 Освітні педагогічні науки, ОПП «Управління закладом освіти».

Продовжити читання “Черговий випуск магістрів управління”

Захист курсових робіт здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія»

23 грудня 2021 року на кафедрі біології, здоров’я людини та фізичної реабілітації БДПУ відбувся захист курсових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» на онлайн платформі ZOOM.

Продовжити читання “Захист курсових робіт здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія»”

Так тримати!

З 14 по 20 грудня в м. Коломия, Івано-Франківської області, проходив Чемпіонат України з класичного пауерліфтингу. Успішним виявився дебют вихованки ДЮСШ, студентки факультету фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти БДПУ Анни Хацько під керівництвом тренера-викладача Руслана Літуса.

Продовжити читання “Так тримати!”

Неформальна освіта – крок до професійного зростання викладачів катедри початкової освіти

Для сучасного викладача ЗВО, який бажає йти в ногу з часом, ідея безперервної освіти допомагає вирішити проблему самовдосконалення. Сучасна наука розвивається настільки швидко, що часто професійні знання, здобуті в процесі підготовки, вже за кілька років стають застарілими та потребують оновлення.

Продовжити читання “Неформальна освіта – крок до професійного зростання викладачів катедри початкової освіти”