Синергія, інновації, перспективи: звіт ректора БДПУ–2021

У відповідності до вимог українського законодавства, статуту Бердянського державного педагогічного університету на щорічній конференції трудового колективу, яка відбулася 28 грудня, керівник закладу професор Ігор Богданов традиційно підбив підсумки року, що минає, а також проаналізував виконання Стратегії розвитку БДПУ у 2016–2021 роках.

Продовжити читання “Синергія, інновації, перспективи: звіт ректора БДПУ–2021”

Калейдоскоп подій кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти за І семестр 2021–2022 н. р.

Підбиваючи підсумки І семестру 20212022 року, викладачі кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти впевнилися, що вони на вірному шляху, адже стільки роботи було виконано, що у жодному звіті неможливо відобразити її у повному обсязі.

Продовжити читання “Калейдоскоп подій кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти за І семестр 2021–2022 н. р.”

Слова вдячності від магістрів

Багато поколінь студентів та викладачів створювали історію нашої Альма-матер. Українська вища школа послідовно інтегрується в єдину Європейську освіту. Велика кількість магістрів отримали довічний статус – Випускник Бердянського державного педагогічного університету. Зірковий випуск 2021 року – це ще одна яскрава сторінка нашої історії. Прощання з університетом – урочиста та сумна хвилина, попереду складна, але, сподіваємось, щаслива та світла дорога в Велике життя!

Продовжити читання “Слова вдячності від магістрів”

Профорієнтаційні активності

Упродовж жовтня-грудня ц. р. кафедрою соціальної роботи та інклюзивної освіти було проведено ряд профорієнтаційних зустрічей з учнівською молоддю закладів загальної середньої освіти Запорізької, Донецької та Дніпропетровської областей.

Продовжити читання “Профорієнтаційні активності”

Перші впевнені кроки в професію

У рамках пілотного проєкту впровадження дуальної освіти, започаткованого на спеціальності 024 Хореографія БДПУ на базі народного ансамблю естрадного танцю «МарЛен» Центру дитячої та юнацької творчості імені Є. Руднєвої, засвоюють професію керівника хореографічного колективу здобувачки І рівня вищої освіти 3 курсу Ксенія Марфіян та Софія Самойлова.

Продовжити читання “Перші впевнені кроки в професію”