Викладачі катедри початкової освіти в умовах активізації профорієнтаційної роботи

Профорієнтаційна робота – важлива і невід’ємна складова функціонування Бердянського державного педагогічного університету. З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної діяльності викладачі катедри початкової освіти ФППОМ (декан – професорка Людмила Коваль) обрали різні формати взаємодії із майбутніми абітурієнтами. Найчастіше була задіяна платформа ZOOM, консультації батьків майбутніх абітурієнтів та коли мали можливість особисто поспілкуватися із учнями, завжди знаходили час.

Продовжити читання “Викладачі катедри початкової освіти в умовах активізації профорієнтаційної роботи”

Міжнародна платформа неформальної освіти майбутніх учителів початкової школи як складова їх методико-природничої діяльності

Здобувачі вищої освіти першого рівня (ОПП Початкова освіта) продовжують вдосконалюються як майбутні науковці на міжнародному рівні та отримувати сертифікати, які засвідчують отримання неформальної освіти (0,8 ECTS credits).
Так, здобувачі вищої освіти (31 гр.) брали участь в XI Міжнародній науково-практичній конференції «Modern Aspects Of Science And Practice», яка відбулася 30 листопада – 3 грудня ц.р. у м.Мельбурн (Австралія).

Продовжити читання “Міжнародна платформа неформальної освіти майбутніх учителів початкової школи як складова їх методико-природничої діяльності”

Cудові змагання з права інтелектуальної власності

03 грудня 2021 р. у межах вивчення дисципліни «Право інтелектуальної власності» (викладачка – доцентка кафедри правознавства, адвокатка Катерина Дудорова) були проведені судові змагання між здобувачами М1ПР групи ГЕФ.

Продовжити читання “Cудові змагання з права інтелектуальної власності”

Ольга Сербова – спікерка науково-практичного семінару

23–24 листопада 2021 року за організації Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти відбувся науково-практичний онлайн-семінар «Особливості навчально-методичного забезпечення освітнього процесу в закладах спеціалізованої мистецької освіти із впровадженою інклюзією» (м. Київ).

Продовжити читання “Ольга Сербова – спікерка науково-практичного семінару”

Скажи «НІ» сучасному рабству!

Сьогодні відзначається Міжнародний день боротьби за відміну рабства. Саме 2 грудня 1949 року на 4-й сесії ГА ООН було прийнято Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами. Для України документ набрав чинності 15 лютого 1955 року.

Продовжити читання “Скажи «НІ» сучасному рабству!”

БДПУ, ми сумуємо за тобою!

В останні дні осені, коли непогода зазирає у вікна, хочеться тепла та затишку. Цей настрій відчула наш куратор Дарина Литвиченко, асистент кафедри прикладної психології та логопедії і запропонувала провести кураторську годину «Піжамна вечірка».

Продовжити читання “БДПУ, ми сумуємо за тобою!”

Від дезінформації до фейків

Академія української преси за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу організувала вебінар «Від дезінформації до фейків: декодування маніпулятивного контенту», який був присвячений проблемі фейків, дезінформації та інформаційних вкидів, які потрапляють до медіа і які треба вміти відрізняти від достовірної, перевіреної інформації.

Продовжити читання “Від дезінформації до фейків”