Воркшоп з випускниками

 10 листопада у Міжнародний День Науки провели черговий воркшоп для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 016 Спеціальна освіта. До зустрічі долучилась наша випускниця Бикова Ганна Олександрівна фахівець із запуску мовлення у немовленнєвих дітей методом АВА-терапії, логопединя онлайн занять з дітьми з різних країн світу, блогер-логопед;  яка зараз проживає в Італії.

Продовжити читання “Воркшоп з випускниками”

Як обрати тему наукового дослідження? Чи професію?Чи професійну галузь?

Важливі питання, які визначають, чи буде людина щаслива та ефективна в своїй діяльності!
На онлайн-зустрічі “Лайфхаки від викладачів щодо можливостей професійного розвитку” викладачі разом зі здобувачами досліджували 4 «кити» успішного визначення свого професійного та наукового шляху, а саме, усвідомлення того, що мені подобається? що я вмію? які у мене можливості? і чи це актуально на сьогодні?

Продовжити читання “Як обрати тему наукового дослідження? Чи професію?Чи професійну галузь?”

Вітаємо наукового співробітника БДПУ Сергія Ковачова з призначенням стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених

Відповідно до постанови президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 04 листопада 2022 р. №6науковому співробітнику Бердянського державного педагогічного університету Сергію Ковачову призначено стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених.

Продовжити читання “Вітаємо наукового співробітника БДПУ Сергія Ковачова з призначенням стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених”