Про Декларацію принципів терпимості

Міжнародний день толерантності – свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням Юнеско. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. Толерантність – це вміння людини ставитися без агресії до думок інших людей, до їх способу життя, віросповідання, звичаїв, традицій, ідей і почуттів.

Продовжити читання “Про Декларацію принципів терпимості”

«Pro академічну доброчесність: гра за правилами та на результат»

18 листопада 2022 року викладачами кафедри соціальної роботи та інклюзивної освіти було організовано та проведено кураторську годину для здобувачів ВО зі спеціальності 231 Соціальна робота 1-го та 2-го курсів на тему «Pro академічну доброчесність: гра за правилами та на результат».

Продовжити читання “«Pro академічну доброчесність: гра за правилами та на результат»”

Студент року БДПУ – 2022

Що може завадити нашому університету обрати кращих студентів? Війна – ні! Графік відключення світла – ні! Перебування нашої університетської родини в кардинально різних куточках Земної кулі – знову ні! Як бачимо, ніщо не змусить нас забути про традиційний захід, який кожен рік організовує наш університет.

Продовжити читання “Студент року БДПУ – 2022”

Практичні поради студентам спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) від фахівця-практика Наталії Жук

18 листопада відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) з вчителькою музичного мистецтва та мистецтва, старшим вчителем, керівницею методоб’єднання КЗО «Середня загальноосвітня школа №124» Дніпровської міської ради Наталією Жук.

Продовжити читання “Практичні поради студентам спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) від фахівця-практика Наталії Жук”

Цвіт крізь сльози: права дитини на самовизначення

18 листопада для студентів-хореографів було проведено виховний захід, який висвітлював актуальне питання щодо права дитини на самовизначення та інтереси.

Продовжити читання “Цвіт крізь сльози: права дитини на самовизначення”